Brojanje 123 Autizma – Croatian/Hervatski

Brojanje 123 Autizma

Potpuno besplatna igra za učenje s početnim brojevima za djecu s teškoćama u razvoju (posebno autizam) i za malu djecu.

Raščlanjeno u četiri različita skupa s pet razina za svaku. Prvi je 10 podučavanja brojevima 1-10. Drugih 10 razina podučava 11-20.

Pitanja s brojevima uključuju povezane količine satelita u slijedu i slučajnim redoslijedom kako igra napreduje. Kako dijete uči brojeve pridruženi sateliti nestaju i postaju raznovrsniji. Cilj je naučiti dijete da je svaki broj povezan s količinom predmeta, a ne da se samo pamti broj.

Isti obrazac različitih satelita i složenosti koristi se za prve 2 razine (brojevi 1-10), a zatim ponovno u preostala 2 seta igre (brojevi 11-20).

Igra uključuje puno vizualnih znakova koji pomažu naučiti brojeve i zadržati djetetov interes.

Na kraju svih 20 kompleta pojavljuje se ekran sa zlatnim zvijezdama koje označavaju završene razine, konfetke i još mnogo toga.

Igra se kreće od jednostavnijih do težih setova, međutim može se ići i na zaslone nivoa i odabrati bilo koju razinu.

Ova igra nastala je kao dio obiteljskog projekta LizzyB. Skup alata za učenje za naše autistične unuke. Igra je u početku napravljena kao probna verzija, a uskoro će se uključiti u igru ​​LizzyB.

Brojanje 123 Autizma linkovi

Google Play
Amazon Store
App Store
Galaxy Apps
Huawei AppGallery

English Learning Tools Page

Italian Learning Tools Page

Ostale igre za učenje

Budući da nam je cilj bio stvoriti igre u kojima bi se Autistic Lizzy mogao igrati i uživati, morali smo drugačije pristupiti izgradnji igara. Nije sve bilo oko zvona i zvižduka. Radilo se o tome kako na zabavan i pozitivan način angažirati sedmogodišnje autistično dijete. Dakle, svaka od igara za učenje izgrađena je kao samostalna cjelina. To je olakšalo stvaranje, testiranje, redizajn i poboljšanja.

Kad smo osjetili da je cilj postignut, igra se uvrstila u LizzyB alate za učenje, ali ponekad se stvorila i samostalna igra koja je jednostavno omogućila alternativu roditeljima koji su ustanovili da neke od kombiniranih igara ne rade sa njihovim djetetom.

Ovaj pristup branja trešanja i punog tečaja pruža bolju metodu za roditelje da pronađu odgovarajući način koji im odgovara.

LizzyB Autism Tools

Stranica LizzyB Alat za autizam mjesto je prikupljanja aplikacija za moj Covid-19 kućni projekt stvaranja igara za djecu s autizmom.

Putovanje tijekom ovih karantenskih doba Corona virusa, posebno međunarodnih avanturističkih putovanja, jednostavno nije moguće. Umjesto da sam mjesec dana sjedio sam u pećini, odlučio sam se pridružiti svojoj kćeri i njezinoj obitelji i iskoristio vrijeme kako bih stvorio set aplikacija za moju autističnu unuku.


Engleski jezik trenutno.

Pročitajte post o alatima za učenje LizzyB

LizzyB Learning Tools linkovi

Google Play
Amazon Store
App Store
Galaxy Apps

Click the big yellow button to become a patron!

Home